Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt weer via onze speciale TICKETSHOP

De kaartverkoop voor Timmerdorp 2018 start op woensdag 27 juni om 7.00. Wees erbij! Tickets kosten €35,- per stuk. Is dat teveel voor jullie gezin? Via de Stadjerspas en de WIJ teams kun je ook kaarten regelen voor een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact op met de Stadjerspas.

AANTAL KAARTEN

Omdat medewerkers al kaarten konden aanschaffen en er ook een deel kaarten gereserveerd wordt voor mensen die via een Stadjerspas of een WIJ-team kaarten krijgen, is er maar een beperkt aantal kaarten te koop. Meestal zijn deze snel uitverkocht, vorig jaar in een paar minuten. Het totale aantal beschikbare kaarten is afhankelijk van het aantal medewerkers, dus als meer medewerkers zich aanmelden, kunnen we meer kinderen blij maken.

TIPS KAARTVERKOOP

  • je kunt niet meer dan 2 kaarten tegelijk bestellen
  • uitverkocht = uitverkocht
  • ga ons niet meteen bellen, mailen, berichten etc, wij zijn maar een klein team van vrijwilligers die dit ook voor de lol doen
  • als de site even hapert, klik dan niet meteen weg, want de tickets die je aan het bestellen bent, worden door de ticketshop vastgehouden. De kans is groot dat als je wegklikt, de tickets al uitverkocht zijn en je niet meer in de wachtrij komt
  • blijf kalm en haal adem 

MEDEWERKERS

Geen tickets kunnen krijgen? Je kunt je nog wél aanmelden als vrijwilliger voor meerdere dagen (en daarmee krijg je toegang tot kaartverkoop). We kunnen Timmerdorp nog uitbreiden, maar alleen als we voldoende medewerkers hebben (die bij voorkeur 4 of 3 dagen meehelpen).

Aanmelden als medewerker kan HIER.

KAN DE KAARTVERKOOP ANDERS?

Elk jaar krijgen we vragen of de kaartverkoop niet anders kan, verdelen, lijsten bij houden wie al geweest is, enzovoort. Wij hebben het hier als organisatie vaak over gehad, maar komen tot de conclusie dat het huidige systeem toch het meest eerlijke blijft. Er worden per persoon maximaal 2 tickets verkocht, en wie het eerst komt die het eerst maalt. Medewerkers krijgen sowieso toegang tot kaartverkoop, want zonder hen geen Timmerdorp. Dus wees op tijd, of help gewoon mee, net als de rest. We rekenen op jullie begrip.