Opening brug & Dorpsfeest

Morgen (vrijdag) is het dan zover: het Dorpsfeest van Timmerdorp Groningen. De kinderen willen dolgraag laten zien wat ze hebben gemaakt. En, voor het eerst mag je als papa, mama, opa, oma of broertje, zusje, vriendje het Timmerdorp in.

Programma

Alle belangstellenden worden verzocht zich rond 14.45 te verzamelen bij de steigerbrug. De toegang bevindt zich aan de andere kant van het Hoendiep (Energieweg 10, dit is een andere toegang dan de rest van de week!).

Om 15.00 uur opent wethouder Roeland van der Schaaf dan officieel de brug, en wandelt het gezelschap richting het Timmerdorp. Daar worden jullie ontvangen door de kinderen én de kersverse Burgemeester van het Timmerdorp, die vrijdagochtend gekozen wordt.

Locatie en parkeren

De locatie op Maps van de toegang naar de brug is Energieweg 10

Je kunt het beste in de buurt van de brug een parkeerplaats zoeken voor je auto of fiets. Er is plek genoeg op de parkeerplaatsen van de verschillende bedrijven aan de Energieweg. Parkeer aub niet direct bij de ingang (het hek in de hoek bij Snip Wonen), want dan blokkeer je de doorgang voor nooddiensten en de aannemers die nog met de brug bezig zijn.

Tot morgen allemaal!